ACTIVITATS D’ÀPATS
A. DIMENSIÓ: BENESTAR EMOCIONAL
1. Quan se li presenta el menjar inicia la seva ingesta de manera autònoma?
2 | Si | Per què? |
1 | De vegades | Per què? Perquè li agrada el menú |
0 | No | Per què? |
2. Mostra problemes de conducta durant els àpats?
0 | Si | Quins? |
1 | De vegades | Quins? Conducta disruptiva; crida, s’aixeca de taula |
2 | No |
3. A l’hora dels àpats es mostra excitada, intranquil·la o ansiosa?
0 | Si | Per què? |
1 | De vegades | Per què? Perquè veu que hi ha alguna cosa que no li agrada |
2 | No |
4. Participa activament en l’activitat?
2 | Si | Com? Menja sola |
1 | De vegades | Com? |
0 | No |
B. DIMENSIÓ: RELACIONS INTERPERSONALS
1. Es relaciona ( verbal o gestualment) amb altres companys o professionals?
2 | Si | Com? Verbalment |
1 | De vegades | Com? |
0 | No |
2. Manifesta conducta sexual durant l’activitat d’àpats?
0 | Si | Quines? |
1 | De vegades | Quines? |
2 | No |
3. Menja amb altres usuaris?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
4. La majoria de persones amb qui menja tenen una condició similar a la seva?
0 | Si |
1 | De vegades |
2 | No |
C. DIMENSIÓ: DESENVOLUPAMENT PERSONAL
D. DIMENSIÓ: BENESTAR MATERIAL
1. Al menjador es disposa dels elements necessaris per realitzar l’activitat?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
2. Es disposa dels elements de seguretat necessaris?
2 | Si | Quins? Culleres i forquilles adaptades, pitets, plats, gerres i vasos de plàstic |
1 | De vegades | Quins? |
0 | No |
3. L’espai del menjador està net?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
E. DIMENSIÓ: BENESTAR FÍSIC
1. Durant els àpats sembla tenir son?
0 | Si |
1 | De vegades |
2 | No |
2. Disposa del elements tècnics necessaris per dur a terme l’activitat?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
3. Segueix una dieta adequada a les seves necessitats?
2 | Si | Quina? Actualment, normal |
1 | De vegades | |
0 | No |
4. Es supervisa la medicació que pren?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
5. Acostuma a completar els àpats?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
F. DIMENSIÓ: AUTODETERMINACIÓ
1. Mostra predilecció per determinats aliments?
2 | Si | Quins? Dolços |
1 | De vegades | Quins? |
0 | No |
2. Mostra rebuig per determinats aliments?
2 | Si | Quins? Carn de vedella |
1 | De vegades | Quins? |
0 | No |
3. Els ATE tenen en compte les seves preferències?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
4. Altres persones decideixen el seu menú?
0 | Si |
1 | De vegades |
2 | No |
5. Altres persones decideixen quan ha de menjar?
0 | Si |
1 | De vegades |
2 | No |
6. Escull què menjar?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
G. DIMENSIÓ INCLUSIÓ SOCIAL
1. Fa els àpats en un menjador amb altres companys?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
2. Si té alguna dificultat durant els àpats, els companys l’ajuden?
2 | Si | Com? |
1 | De vegades | Com? Diuen a l’ATE que no s’ho menja |
0 | No |
3. Es dona algun tipus de situació en que no pugui menjar amb els companys?
0 | Si | Quines? |
1 | De vegades | Quines? |
2 | No |
H. DIMENSIÓ: DRETS
1. Durant les hores dels àpats es respecta el seu ritme de deglució, apetit,...?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
2. Si s’insisteix en que ingereixi l’aliment, es rebel·la?
0 | Si | Com? Crida i diu que “ eso ella no” |
1 | De vegades | Com? |
2 | No |
3. Si per algun motiu es perd l’aliment del plat, se li reposa la ració?
2 | Si |
1 | De vegades |
0 | No |
Després de realizar el qüestionari complertant tota la informació vaig tenir en compte les puntuacions establertes ( en color morat) per realitzar gràfiques on es reflexa el nivell de qualitat de vida de cada usuària segons l'activitat i les dimensions de l'Escala GENCAT.
No hay comentarios:
Publicar un comentario